Vekas bilde 16/12, Natt på Li

April 19, 2012  •  Leave a Comment

img 8850Natt på Li

Eg var på Li ei natt føre påsken. Sidan eg ikkje har nøkkel til å komme meg inn der og få noko lys i vindauga, fann eg ut at eg trengte noko lys med meg. 3 fjøslykter av julepynttypen vart løysinga. Eg har mange bilder derifrå, men dette skulle liksom vere krona på verket. Eksponeringa varte i 22 minutt og 9 sekund. ISO200 og f11.

Hadde eg berre tatt ei eksponering med ISO3200 og f2 først... Bildet var altfor trangt nede, og i tillegg er det eigentleg og for trangt oppe. Det hadde vore bra å fått med Polaris når eg fysst har den stjernehimmelen eg har. Eg sjekka berre at alle lysa var med i søkaren eg. Resten var det for mørkt til å sjekke.

Men men... Snart er det haust igjen, og då skal eg låne meg ein nøkkel og!


Comments

No comments posted.
Loading...

Velkommen til vår blogg. Her har det blitt posta innlegg jamnleg sidan 2008. Bruk gjerne søkfunksjonen for å finne det du er mest interesert å sjå og lese om :-)
Subscribe
RSS
Archive
January February March April May June (1) July (1) August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May (1) June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December