"Det brøler i hjortelia"


Det brøler i hjortelia" er en bok spekket med naturbilder. Selv om hjorten står sentralt i boken dukker mange av skogens innvånere opp. Hønsehauk, kongeørn rev og mår for å nevne noen. Men dette er først og fremst en bok om hjorten og dens liv gjennom et år. 


"Det har blitt en flott bok rikt illustrert med en rekke stemningsfulle og vakre bilder. Mange av bildene dokumenterer også sjeldne situasjoner fra hjortens liv. Sammen med Vidar Lunde sin personlige fortellerstil tar boken leseren med på en spennende tur ut i hjortelia" (Magasinet Natur og Foto).

 

Pris: 398,- 
Nå 250,- inkludert frakt!

 

Boka kan bestilles direkte av Vidar Lunde: [email protected], , tlf 900 78 353 

Forlag/produsent:
Forfatter:
Utgivelsesår:
Antall sider:

Innbinding:
Språk:

Suldalfoto Forlag
Vidar Lunde
2009-05
168
Innbundet
Bokmål

 

 

 

 

 

-- >Les eit kapittel (side 18-27) Hjortekolle som krysser elvaHjortekolle som krysser elva

Hjorten er meget sky og forsiktig, og en skal ha gode kunnskaper om dyrets atferd for å komme nær nok til å felle den. Det er ikke så mange hjorter som faller i denne boka, men du vil likevel få mange gode tips om hvordan du kan komme nært inn på et av de mest vare dyra i norsk natur. Her følger vi hjorten gjennom hele året med særlig vekt på hva som skjer i september og oktober. Her belyses spørsmål som hvorfor det er blitt så mye hjort? Og hvorfor ser vi den så sjeldent på turer i skog og mark når det vitterlig er så mye av den? Hvordan skal vi gå frem for å finne hjort uten at den ser oss? Hvorfor forsvinner mange av hjortene fra de indre strøkene om vinteren? Hvordan går hjorten sammen med de andre dyrene i skogen, og hvordan blir de påvirket av at hjortebestanden øker?

Med et unikt billedmateriale tar forfatteren oss med på en rekke spennende opplevelser i hjortelia.