Mumle mumle + ein film..

October 04, 2012  •  Leave a Comment

Edderkoppkrangling Da jeg hadde bladd igjennom siste nummer av Natur og Foto (4/12) hadde jeg en rar følelse. Var det et reisemagasin jeg nettopp hadde lest? Fullt av bilder fra hele verden fotografert med utstyr de fleste bare kan drømme om.

Åpningsbildet, en sjimpanse fra Uganda, en artikkel om den perfekte speilingen, flyvende hvithai , Ungarske fugler, Færøyene og tilbake til Uganda.. Og når en da til slutt velger RED EPIC som månedens videoreportasje, ja da er vel inntrykket om at fotografi (og video) bare er noe for den som har gørrmye tid og penger mellom hendene komplett. Jeg håper bare at en nybegynner ikke startet sin Natur og Foto karriere med dette nummeret..

Da var det herlig befriende å lese artikkelen om Bjørn Rørslett. «Nå er jeg her, la oss se hva vi kan få til» er et av mottoene hans. Jeg tok Bjørns ord på alvor og ruslet 10 minutter fra huset ned til Eidsvika. Der satte jeg meg i gresset og så hva jeg kunne få til. Denne filmen ble resultatet. Ikke all «verdens», men det ble da ok..

 

For all del, hver enkelt av artiklene i Natur og Foto var ok, det var bare den voldsomme utenbygds vridningen som gjorde meg litt matt. Det må da være noe igjen her på berget som kan være interessant eller??

Ta det kameraet du har nærmest, om det er et kompaktkamera til tusenlappen, mobilen eller siste 50 000-kroners kamera til Canon eller Nikon og kom deg ut! Ta et fint høstbilde maks 1 kilometer fra hjemmet! Det får bli utfordringen i dag. God høst!


Comments

No comments posted.
Loading...

Velkommen til vår blogg. Her har det blitt posta innlegg jamnleg sidan 2008. Bruk gjerne søkfunksjonen for å finne det du er mest interesert å sjå og lese om :-)
Subscribe
RSS
Archive
January February March April May June (1) July (1) August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May (1) June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December