Kvilldalsdalen

June 12, 2011  •  Leave a Comment

Forrige søndag var eg på tur innover Kvilldalsdalen. Eg enda oppunder Botnavatnet, men då eg gjekk på venstre side av elva oppover og det ikkje var råd å komme seg over, vart det til at eg stanna like nedom. Det hjalp heller ikkje at eg gjekk meg skikkelig fast i ei fjellside fullpakka av rosenrot. Der stod eg og brekte på hjelp ein halvtimes tid før eg fekk dei verste skjelvingane ut av beina og fekk karra meg ned igjen. Det vart på ein måte slutt på all utforskartrong etter det... Men om ikkje anna, så er rosenrota godt representert i bildeserien du no kan sjå. Vel bekomme!


Comments

No comments posted.
Loading...

Velkommen til vår blogg. Her har det blitt posta innlegg jamnleg sidan 2008. Bruk gjerne søkfunksjonen for å finne det du er mest interesert å sjå og lese om :-)
Subscribe
RSS
Archive
January February March April May June (1) July (1) August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May (1) June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December