Hjort i skogen

August 14, 2009  •  Leave a Comment

_mg_3662

Hjorten er et spennende dyr! Men den er vanskelig å ha med å gjøre, ettersom den er svært sky og oppmerksom på alle farer, og den har svært gode sanser. Jeg har brukt mye tid på å få bilder av hjort i forskjellig miljø, av ulike kjønn i forskjellig lys, og til ulike årstider. Selv om jeg nå har gitt ut ei bok om hjorten, er det ennå mange motiver jeg mangler, for eksemplel stor bukk med bastkledd gevir i sommerskog - gjerne med litt flott lys. Det har blitt lite hjortebilder denne sommeren, men de siste ukene har lysten til å oppleve hjort kommet sterkt tilbake igjen. Så mellom fisketurene har jeg derfor oppsøkt noen av mine faste posteringsplasser der muligetene for bilder av hjort i godt miljø alltid er til stede. Denne kvelden var jeg i ferd med å pakke sammen da jeg oppdaget et rødbrunt dyr mellom trærne. En spissbukk var på vei mot meg, og den hadde allerede sett noen av bevegelsene mine da jeg reiste meg. Nå kom jeg meg forsiktig ned og klarte å få kameraet på stativet igjen. Det ble noen bilder av spissbukken i skogsmiljøet på 1/15 sek, blender 2,8 og 800 ISO med 300 millimeteren.

_mg_3665


Comments

No comments posted.
Loading...

Velkommen til vår blogg. Her har det blitt posta innlegg jamnleg sidan 2008. Bruk gjerne søkfunksjonen for å finne det du er mest interesert å sjå og lese om :-)
Subscribe
RSS
Archive
January February March April May June (1) July (1) August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May (1) June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December