Vatn!

February 05, 2008  •  Leave a Comment

Rullestein i HamrabøånåDetalj frå Hamrabøåna Vatn har alltid fascinert meg. Frå eg var så liten som eg kan hugse har eg alltid vore tiltrekt av det. Ja, begge gongene i oppveksten mor mi klaska te meg på baken var grunna ulovleg opphald ved sjøen heime på Karmøy. Den eine gongen kom eg heim med 25 krabbar eg og ein kamerat hadde fiska med håndsnøre. 25 krabbar med håndsnøre tar si tid, så det var ikkje rart eg låg tynt an då eg endeleg fekk heimvet. Krabbane turde eg forresten ikkje ta med inn ein gong..


Comments

No comments posted.
Loading...

Velkommen til vår blogg. Her har det blitt posta innlegg jamnleg sidan 2008. Bruk gjerne søkfunksjonen for å finne det du er mest interesert å sjå og lese om :-)
Subscribe
RSS
Archive
January February March April May June (1) July (1) August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May (1) June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December